Etsimme juuri sinua!

Kiinnostaako sinua kehittyä ja työskennellä työyhteisössä, missä kohtaavat kasvussa oleva liiketoiminta, korkean profiilin asiakkuudet ja inhimilliset arvot? 

Lue lisää

Business Development Agent

Get Leads

Get Leads on Get Salesin yhteyteen rakennettu erikoisyksikkö, jonka missio on pitää asiakasyritysten myyntitoiminta käynnissä tuottamalla vaikuttavia asiakaskeskusteluita fiksuilla keinoilla, alan keskiarvoa selkeästi paremmalla osumatarkkuudella. 

Tilanne

Olemme onnistuneesti kehittäneet kymmenien tyytyväisten asiantuntijavetoisten asiakasyritystemme myyntiosaamista. Asiakkaamme ovat saaneet myynnin kulkemaan avullamme hyvin, joten nyt autamme myös asiakkaita tärkeässä myynnin arjen pyörittämisessä.  

Olemme varmistaneet sinulle jo ensimmäiset merkittävät asiakkuudet - enää tarvitsee vain painaa kaasua! Tarvitsemme siis sinua ja useampaa hyvää kaveriasi!

Tehtäväsi

Olet yhteisömme kasvustrategian ytimessä ja sinun panoksesi avulla asiakkaamme onnistuvat toteuttamaan liiketoimintojensa kasvutavoitteita sekä kehittämään esimerkiksi fiksumpia ja vastuullisempia digitaalisia palveluita. Autat päämiehiämme prospektoimaan ja tuottamaan menestyksekkäitä asiakaskeskusteluita. Vastaat itsenäisesti päämiestemme projekteista ja raportoinnista.

Myynnin perusasiat ovat sinulla jo jokseenkin hanskassa ja arvostat sivistynyttä yhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä.

Mitä saat meiltä?

Menestyt, jos sinulla on

Get Leadsin hienous piilee tarkoin vaalitussa ja kehitetyssä kulttuurissa, josta välittyy ammattimaisuus, mutta josta tärkeily loistaa poissaolollaan. Lähestymistapamme kaikkeen tekemiseen on proaktiivinen, systemaattinen ja tuloskeskeinen. Filosofiamme ytimessä ovat inhimillisyys, onnellisuus ja tasapainoinen elämä.

Jos olet mielestäsi etsimämme työkaveri, käy heti toimeen ja jätä tietosi alla olevaan lomakkeeseen.

PS. Jos Get Leadsin filosofia kolahti sinuun, mutta koet, että et kaikilta osin vastaa yllä kuvattuihin vaatimuksiin, niin ole rohkea ja lähetä siitä huolimatta hakemus, niin avataan keskustelu yhteistyöstä.

Lisätiedot

Pipa Thiel
Business Lead
pipa.thiel@getleads.fi
0414403793

Helinä Sarkola
Team Lead
helina.sarkola@getleads.fi
0442313289

Alek Liesjoki
Team Lead
alek.liesjoki@getleads.fi
0407711074

Jätä hakemus

Millaista työ Get Leadsilla on?

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus tästä
Kiitos!
Hakemuksesi on vastaanotettu!
Hups! Jotain meni vikaan. Yritä uudelleen hetken kuluttua.

Referenssit

LowellFinitecOutsystemsWunderdogKreabKreabEmergyRecRight
Jussi Luhtasela

Jussi Luhtasela

CEO, Recright

On ilahduttavaa todeta, että aktiviteettitaso on kasvanut valtavasti ja myyntikeissien määrä on kymmenkertainen edellisvuoteen verrattuna. Lähdemme vuoden toiselle puoliskolle todella hyvistä asetelmista. Kesäkuun myyntibudjetti tullaan ylittämään.

Jari Jaatinen

Jari Jaatinen

Sales Director, Aitomation

Yhteistyö Get Leadsin kanssa on ylittänyt kaikki odotukset! Yhteistyö oman Get Leads vastinparin kanssa on sujunut erittäin hyvin alusti asti ja sitä kautta olemme saaneet merkittävää hyötyä asiakashankintaan.

Iiris Lahti

Iiris Lahti

Co-Founder, AI Roots

Emme olleet aikaisempiin kumppaneihin tyytyväisiä. Get Leadsin kanssa on onnistuttu rakentamaan systemaattisen ja sujuva yhteistyö.